Hvordan lage seg gode minner?

Mange gleder seg til sommeren, men mange får også utfordrende ferier, mye på grunn av at en har forventninger om så mye og så blir det ikke helt sånn som en har tenkt seg.. Kanskje er det forsinkelser på reise, dårligere søvn, sykdom, dårlig vær, pengene flyr ut av vinduet, eller kanskje jobber du hele sommeren osv..

Jeg tenker da at en kan velge å lage seg gode minner! Jeg skal illustrere for deg 2 ulike versjoner av samme ferie jeg hadde nylig i Danmark:

Den negative versjonen:
– Datter med feber fra 1. til og med 6.natten.
– Da datteren ble frisk tok det veldig lang tid med legging stort sett.
– Skuffende middager som vi spiste ute
– Fikk ikke dratt til Legoland som planlagt og hvor vi hadde forhåndsbestilte billetter – pga datter med feber en dagen vi tenkte å dra og den andre gangen var det pga samboers vonde rygg.
– Ikke 1 dag med soling.
– Brukte 1,5time ekstra med å finne dyreparken da vi parkerte altfor langt unna, og vi ble guidet feil av lokale dansker. Gikk faktisk så fort og langt at jeg fikk intense kynnere og samboeren min hadde noe mest lyst til å bare reise hjem der og da.

Den positive versjonen:
– FANTASTISK ferie!
– Fikk sett mye og opplevd mye med folk jeg er glad i.
– Takknemlig for at det ikke var noe alvorlig da datteren min hadde feber.
– Fikk dratt på Odense Zoo, noe som var skikkelig moro og koselig for store og små. Og vi fikk oss en ekstra gåtur og en uplanlagt siteseeing i Odense. Dette gjorde så det ble ekstra herlig å komme frem til dyreparken og det ga oss en skikkelig god latter etterpå, ha ha.
– Jeg ble forlovet med mannen jeg elsker.
– Nydelige frokoster hver dag kjøpt fra den lokale bakeren.
– Herlig følelse å se datteren vår kose seg så masse.
– Vi så de vakreste strendene.
– Datteren vår kom enda tettere de øvrige familiemedlemmene vi bodde med.
– Kjempe hyggelige kjøreturer både opp og ned til Langeland, og alle de småturene vi hadde hver dag der nede.
– Osv… Denne positive listen er uendelig lang!!!

Hvilken versjon tror du jeg sitter igjen med?
Jo det er den positive, uten tvil!!! Jeg måtte faktisk anstrenge meg for å komme på noe som helst som var negativt. Dette er fordi jeg stort sett tenker positivt, og dette kan trenes opp. En kan faktisk velge hvordan en ser på ting 😀

Da lurer jeg på, hvordan minner velger du å ha for denne sommeren? Velger du en positiv eller negativ versjon?

Del gjerne med meg hvordan du lager deg en en god dag <3 Stor og sommergladklem fra Vilde

Comments (2)

 1. Marthe

  Svar

  Jeg er helt enig med deg. Hvordan du har det, har en stor sammenheng med ‘hvordan du tar det’ 😀
  Så herlig at dere hadde en flott ferie, og gratulerer med forlovelsen! <3

  Klem <3

  • Helhetsterapi

   Svar

   Så hyggelig å høre, Marthe! Tusen takk, ja jeg er veldig heldig! Fortsatt riktig god sommer til deg og dine 🙂
   Klem <3

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Copyright © 2019 Skar Digital har levert denne siden