Jeg elsker dans! Hva er din lidenskap?

Du har kanskje fått med deg at jeg er gravid? Det er en stor glede, og ingen selvfølgelighet, men det kan jeg skrive mer om i et annet innlegg.

Selv om jeg er halvveis i svangerskapet, så har jeg vært med på en dans på en 3dagersforestilling på et stort arrangement i Ski. Det har vært fantastisk!! Hvorfor? Jo fordi jeg ELSKER Å DANSE!

Jeg forteller om dette fordi dette har fått meg til å tenke over hva som driver en, hva som får en til å yte litt ekstra. Flere anbefalte meg å ikke delta på danseshowet, da det kunne være slitsomt for meg som gravid, dette ble sagt i beste mening! Og ja, skulle jeg deltatt på jogging eller sykling 3 dager på rad, ja da hadde det vært for slitsomt. Men når det er noe jeg ELSKER, som å danse, ja da er det faktisk ikke så slitsomt, tvert imot, det gir meg overskudd og skikkelig kick (selv om føttene hovnet opp og halsbrannen sto på hehe). Dans er for meg en boost, en drive, et kick. Og dette handler ikke om å være dyktig på et bestemt område eller ikke, for ikke har jeg den typiske dansekroppen, ikke har jeg mye erfaring med dans i voksen alder, men dette handler kun om hva jeg synes er moro!

Har du noe sånt i livet ditt? noe som får deg til å yte litt ekstra, bare fordi det er utrolig herlig?

Ha en strålende dag, og gjør det du elsker <3 Stor klem

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Copyright © 2019 Skar Digital har levert denne siden